Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • Elever och politiker klimatanpassar staden

    Hur ska vi rädda sjukhuset från översvämning och hur klarar vi jordbruket från torka?  Under fredagen möttes gymnasieelever och ledande politiker i Linköping över Klimatanpassningsspelet. SMHIs nya spel gav tillfälle att diskutera utmaningar och möjligheter i ett förändrat klimat.
  • Forskare från SMHI vald som president för IAHS

    Berit Arheimer från SMHI utsågs som ny president för International Association of Hydrological Sciences (IAHS) under General Assembly som just nu pågår i Montreal, Kanada. Berit valdes med stor majoritet av de 48 röstberättigade länderna.
  • Juni 2019 - Över 45°varmt i Frankrike

    Det kanske märkligaste väderskeendet i juni 2019 var den mycket mäktiga värmeböljan över Europa i slutet av månaden. I Frankrike nåddes toppvärdet 46,0°. Som helhet blev det även den varmaste junimånaden som hittills observerats både i Europa och globalt.